ServiciiAvem deosebita placere de a va prezenta serviciile si realizarile Companiei Foraj Expert Caransebes. Foraj Expert este o firma cu capital integral privat, care realizeaza urmatoarele activitati:

1


Servicii de MECANICA pentru INSTALATII DE FORAJ

Executam toata gama de servicii asociate proiectelor de foraj special, incepand cu lucrari de constructii civile, servicii de transport, lucrari de montaj, foraj, ingineria fluidelor de foraj, lucrari de cimentare, servicii geologice proprii, interventii si teste la sonda, punerea in productie a sondei, lucrari de demontaj, de redare a terenului in circuitul agricol si refacerea drumului de acces.

2


Servicii de FORAJ in CONSTRUCTII civile si industriale

Executam lucrari pentru constructii de cladiri si lucrari de geniu, lucrari de consolidari structuri, lucrari de confectii metalice, lucrari de instalatii, canalizare, incalzire, structuri de rezistenta, etc.

Executam constructii de subanasambluri pentru instalatiile geologice (habe noroi, structuri metalice, containere, piese de schimb pentru pompe de noroi, capete hidraulice, transmisii mecanice, trolii de manevra, etc.) precum si reparatii complete ale instalatiilor de foraj second-hand.

3


Reprezentanta pentru ROMANIA a coroanelor diamantate si sapelor de foraj CORDIAM Italia

Reprezentanta pentru ROMANIA a pacherelor de foraj folosite in forajele pentru apa si consolidari prin injectii de ciment GEOPRO Belgia

Contacteaza-ne acum